Referens : 8496468
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
TILLBEHÖR LAGSPORT

Set med två Modular kantpinnar för fotbollsträning 90 cm orange KIPSTA

KIPSTA
Decathlon
Vårt team har tagit fram de här kantpinnarna som används för att variera träningarna. Koppla ihop dem med varandra eller modulkonerna och hitta på nya övningar! Sätt ihop egna träningspass och variera dem i det oändliga! Pinnarna kan kopplas ihop med varandra eller med modulkonerna och på så sätt kan ni lätt variera träningarna.

Produktens fördelar

Modularitet Variera övningarna: kantpinnarna är kompatibla med modulkonerna.
Soliditet Kantpinnarna är utformade för att hålla länge. De står emot hårda skott.

Teknisk information

Låt oss presentera produktserien Modular, och vad vi tycker om våra kantpinnar för träning.

Efter att ha pratat med tränare och observerat spelare fann vi att det fanns behov av olika träningsövningar: avgränsa, sikta, undvika ... För att tillgodose dessa behov på ett övergripande och utvecklande sätt utformade vi tillbehören i serien Modular. de här produkterna är kompatibla med varandra och gör att ni kan öka antalet övningar och variera dem, tack vare de enkla och fiffiga tekniska lösningar.

Modultillbehör, vad är det?

”Med skårorna och kopplingarna är pinnarna kompatibla med varandra men också med modulstöden. Sätt ihop flera pinnar, fäst dem på stöden och ni har massor av möjligheter att variera och individualisera övningarna.
Förutom att göra träningen mer specifik vinner ni också tid på att produktserien är så enkel och användarvänlig: byt övning med några enkla handgrepp!”

Unik design för specifik träning

Med skårorna och kopplingarna kan ni sätta ihop pinnarna vinkelrätt eller på längden. Alex, designer hos Kipsta, förklarar: ”Vi ville att pinnarna skulle kunna kopplas ihop med varandra, utan skarvar emellan. Anslutningen är den samma på alla pinnar: man kan inte ta fel på vilket håll de ska sitta på. Vi ville också ha en produkt som var tillräckligt bra för att hålla i 10 år! Detta är den produkt som jag är mest stolt över sedan jag började på DECATHLON.”

Vårt team visar förslag på några övningar när man ska börja använda produktserien Modular

”Man kan börja med en kvadrat med 4 stöd och 4 pinnar. Spelaren ska hoppa över en pinne varje gång visselpipan hörs. Det är bra muskelträning. Och som reaktionsträning kan spelaren stå i mitten och hoppa åt olika håll. Vi ville ha en serie som tillåter att man är kreativ. I alla lagsporter är man spelare, det gäller även vuxna. Den lekfulla aspekten är det som gör träningen lyckad.”

Vårt designteam berättar historien bakom produktserien Modular

”Vi ville erbjuda en kreativ produktserie som skulle passa alla och vara unik. För hopkopplingen av pinnarna har vi haft ett dussintal prototyper. Vi har kunnat testa produkterna med ett trettiotal tränare. Den här serien gör det enklare att genomföra träningen och man får bättre kvalitet. ”Med bara 4 stöd och 4 pinnar kan man göra hela 50 övningar! När spelarna tar en paus byter man kombinationerna och har plötsligt en helt ny övning.”

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Stång
100% Polypropylen
Förvaringstips För längre hållbarhet ska produkten förvaras skyddad från väder.

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen