Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

På träning och match följer våra fotbollsshorts dig överallt! Vi erbjuder ett komplett sortiment av Kipsta by Decathlon-shorts, med shorts i alla färger att kombinera med matchande fotbollströjor, samt långa träningsshorts. Hitta även Adidas fotbollsshorts och vårat partnerfotbollsmärke. Upptäck Decathlons kollektion av fotbollsshorts.

Dölj filter
Visa filter
·
24 produkter
Sortera genom:

Allt du behöver är en fotbollsboll för att kunna spela i parken eller trädgården. Och kanske några hopptöjor för fotbollsmål. Men om du tar fotbollen på lite större allvar behöver du rätt utrustning. Det finns några viktiga delar av utrustningen när det gäller att spela fotboll, och högst upp på listan står fotbollsshorts.

Här på Decathlon täcker vårt utbud av fotbollsshorts en mängd olika behov. Från träningskläder till matchdagskläder - du kommer garanterat att hitta rätt fotbollsshorts för dig. Och komplettera din fotbollsutrustning med vårt utbud av fotbollströjor för herr och fotbollsstrumpor för herr.

Den största skillnaden mellan vanliga shorts och fotbollsshorts är det tyg som används. De flesta fotbollsshorts är tillverkade av ett andningsbart fukttransporterande material som torkar snabbt och håller svetten borta från huden. Detta gör din upplevelse på planen bekvämare, så att du kan koncentrera dig på spelet. Bläddra bland vårt utbud av svarta fotbollsshorts, färgade och vita fotbollsshorts..