Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Målvaktshandskar - Barn

Oavsett ålder eller storlek, om du står i målet måste du ha på dig målvaktshandskar. Rutinerade målvakter vet hur hårt och snabbt fotbollen kommer mot dig i en viktig match – dämpning, skydd och grepp är ett måste! Våra modeller har säkra fästanordningar, andas och ser ut som de ska för match.

Dölj filter
Visa filter
·
4 produkter
Sortera genom:
Målvaktshandskar är viktiga för fotbollslagets försvar, tillsammans med målvakterna som har dem på sig, såklart. De skyddar händerna, förbättrar greppet och hjälper framför allt målvakterna att hålla bollen borta från målet. Det är därför det är viktigt att välja de bästa målvaktshandskarna för dig. På Decathlon har vi handskar för alla målvakter, både vuxna och barn!

VÄLJ MÅLVAKTSHANDSKAR
Vita, färgade eller svarta målvaktshandskar - vi har en rad olika färger och stilar att välja mellan. Från de bästa märkena, inklusive Adidas och vårt eget fotbollsmärke Kipsta. Målvaktshandskar hos oss kan delas upp efter fem olika funktionsområden i handsken: handflatan, fingerskyddet, snittet, backhanden och stängningssystemet. Det är därför viktigt att välja målvaktshandskar med de egenskaper som är viktigast för dig.

MÅLVAKTSHANDSKAR FÖR BARN
Se din unga superstjärna dyka, hoppa och fånga bollen med vårt sortiment av målvaktshandskar för barn. De är inte bara robusta och hållbara utan att kompromissa med smidigheten, de är också prisvärda. Vårt sortiment omfattar målvaktshandskar för nybörjare, som är idealiska för barn som fortfarande håller på att hitta sitt självförtroende vid målet. De har alla funktioner som handflator i syntetisk latex som skyddar händerna vid markkontakt. Om du har en futsalspelare i dina händer, se till att kolla in våra speciellt dedikerade futsalhandskar. De är utformade för maximal hållbarhet och grepp utan att kompromissa med komforten. Vi har också fotbollshandskar för kallt väder, perfekta för de kyliga träningspassen efter skolan. Och om du förbereder dig för vintern, glöm inte att utforska vårt sortiment av barnhandskar och vantar.

Upptäck hela vårt sortiment av målvaktshandskar för vuxen här.