Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
Dölj filter
Visa filter
·
5 produkter
Sortera genom:
Efter märke
Efter produkttyp
Efter sport
Efter färg
  • SVART
  • GUL

Skidåkning är en sportaktivitet för hela familjen. Vintersport är en dröm för både unga och gamla. Det är därför Decathlon har utvecklat ett sortiment av skidor bara för barn. Våra designers har skapat standardiserade, lätta och flexibla barnskidor för deras första åktur i skidbacken. Våra barn skidor är perfekta för alla typer av backar. De hjälper ditt barn att snabbt lära sig att åka utför.

Mindre skidor är lättare att hantera, vilket gör dem perfekta för nybörjare. Om ditt barn redan har åkt skidor förut och är van att glida nerför backarna kan du vänja dem vid skidor som är ungefär lika långa som de själva (inom ett spann på ca 5 cm).

Ett barn som precis har börjat behöver lätta, stabila skidor så att de enkelt kan lära sig att börja åka utför med skidorna i ett V som en plog. Dessa skidor ger ditt barn självförtroende, vilket är viktigt för att det ska tycka om att åka skidor. Har ditt barn lärt sig svänga med skidorna parallellt? Då behöver de mer avancerade skidor, som är styvare och greppar snön bättre.

Decathlon erbjuder ett brett utbud av skidor för barn. Välj den färg som ditt barn tycker bäst om: lila, blå, gul, vit, röd etc. Om du vill ha skidor som är roligare för ditt barn kan du välja vår senaste barnskida med pingvinmotiv, en lekfull design som passar perfekt in i skidvärlden.

Upptäck hela vårt sortiment av skidor här.