Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Idag är yogakläder nästan lika populära i vardagen som på gymmet. Yogakläder är lätta, stretchiga och bekväma att bära, perfekta för att röra sig genom dina yogasekvenser och verkligen slappna av i stunden.

Dölj filter
Visa filter
·
82 produkter
Sortera genom:
 1. 799 kr
  Pris 699 kr
  -12%
  KIMJALY

  Yogabyxa FLARE PREMIUM DYN YOGA - terrakotta

 2. Pris 199 kr
  KIMJALY

  YOGALINNE SEAMLESS HERR ORANGE

  (5)
 3. 249 kr
  Pris 199 kr
  -20%
  KIMJALY

  YOGATRÖJA DAM SVART

  (59)
 4. 279 kr
  Pris 199 kr
  -28%
  KIMJALY

  Yogatights 7/8 sömlösa dynamisk yoga Dam svarta

  (46)
 5. 199 kr
  Pris 179 kr
  -10%
  KIMJALY

  Yogatröja eko-bomull dam grå

  (59)
 6. Pris 279 kr
  KIMJALY

  YOGABEHÅ CROP DAM VINRÖD

  (33)

Under dina yogasessioner är komfort en viktig faktor och yogakläder är speciellt utformade för att ge dig frihet att röra dig bekvämt i alla yogapositioner. Kläderna bör stanna på plats och vara tajta, som en “andra hud” (utan sömmar), för att låta dig fokusera på dina positioner och din andning.

För att praktisera yoga är det nödvändigt att bära lämpliga kläder. Din klädsel beror på vilken typ av yoga du praktiserar. För mjuka yogastilar (som hatka, yin, återhämtningsyoga, gravidyoga, meditation) bör du ta hänsyn till fyra kriterier: komfort, mjukhet, rörelsefrihet och ekodesign (typ ekologisk bomull).Det är viktigt att välja löst sittande kläder som byxor, kortärmade eller långärmade tröjor, strumpor och en mysig tröja. För dynamiska yogastilar (som ashtanga, iyengar, vinyasa, hot/bikram), bör du ta hänsyn till tre kriterier: opacitet, rörelsefrihet och svettransport. Åtsittande och andningsbara kläder är att föredra, som tröjor, shorts, linnen. Kom ihåg att komplettera din yogautrustning med en yogamatta och lämpliga tillbehör som passar din praktik.