Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Vi har yogamattor anpassade för alla utövare av mjuk och dynamisk yoga, oavsett om du är nybörjare eller vill förbättra din praktik. De finns i olika storlekar, tjocklekar, material och färger. För transport, glöm inte bärrem eller yogamattaväska och sist men inte minst, upptäck våra tips för att ta hand om din yogamatta.

Dölj filter
Visa filter
·
17 produkter
Sortera genom:
Efter storlek
Efter märke
Efter sport
Efter färg
  • BLÅ
  • BRUN
  • GRÅ
  • GRÖN
  • BEIGE
  • KAKI

Yogamatta är ett nödvändigt redskap för yoga och är också mycket personligt. Det finns många olika typer av yoga och att ha sin egen matta är framför allt att välja ett material som är perfekt anpassat till dina behov och praktik. Det är också viktigt att ha din egen matta av hygieniska skäl. Faktum är att många yogastudior eller -föreningar erbjuder att låna eller hyra mattor vars renhet kan ibland vara bristfällig.

Att välja den lämpliga yogamattan för din praktik är inte alltid lätt. Från mjuk yoga till dynamisk yoga... För att öva olika typer av yoga behövs en lämplig matta. Se till att välja din matta utifrån din yogastil (för mjuk yoga, prioritera komfort; för dynamisk yoga: prioritera grepp), tänk också på yogahandduken (för hygien och svettabsorption). Hatha, yin, gravidyoga, återhämtningsyoga, nidra-yoga : prioritera komfort framför allt. En matta med en tjocklek mellan 5 och 8 mm minskar påverkan på din kropp och skyddar därmed din rygg och dina leder.

Tjockleken är särskilt viktig när du övar yoga där du uppmanas att hålla positionerna längre. Ashtanga, iyengar, vinyasa, hot yoga : prioritera stabilitet och en halkfri matta. Dessa typer av yoga kännetecknas av många stående och balanspositioner. Välj en matta med en tjocklek mellan 3 och 5 mm. Slutligen är valet av material ett viktigt faktor (PVC, TPE eller ekologiska material som gummi, jute,...). En alltför tjock matta kommer att göra balansarbetet svårare. Tänk också på tillbehör som yogamattaväska för förvaring och transport samt rengöringsspray för hygien.

Upptäck vårt urval av yogablock, zafu och yogakudde från Decathlon.