Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Här hittar du all nödvändig utrustning för yoga: från matta till zafu, varje produkt är utformad för att underlätta din praktik och låta dig njuta av alla fördelar med yoga.

Dölj filter
Visa filter
·
11 produkter
Sortera genom:

Under dina yogasessioner är det viktigaste elementet, förutom din klädsel såklart, yogamattan som ger dig bra komfort och grepp så att du kan fokusera på din position och din andning. Yogatillbehör hjälper dig också att öva i lugn och ro och ha en perfekt hållning.

Från mjuk yoga till dynamisk yoga... För att praktisera olika typer av yoga är lämplig utrustning nödvändig. Se till att välja din matta utifrån din yogastil (för mjuk yoga, satsa på komfort; för dynamisk yoga, prioritera grepp), och tänk också på handduken (för hygien och svettabsorption).

Välj dina yogatillbehör utifrån dina behov: yogablock (stabilitet eller komfort i positioner), yogaremmar (en värdefull hjälp för att hålla en bra hållning), yogakuddar: bolster (hjälper i öppnande och stretchande positioner) eller zafu (meditationskudde för en bekväm sittställning som främjar avslappning), yogapad (skydd för leder), yogafilt (komfort i positioner och värmetillförsel under avslappning) och yogaväska (förvaring av alla dina tillbehör och mattor). I linje med naturens betydelse i yoga arbetar vi för att göra 100 % av våra produkter miljövänliga / hållbara.