Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

En longboard liknar en skateboard, men som namnet antyder är den längre. Longboards kan komma i olika former och tenderar att vara lite snabbare på grund av de mindre hjulen. Deras form gör dem också bättre lämpade för cruising än för att utföra tricks i skateparken. Är du intresserad? Investera i en av våra djärva mönster med grafiska tryck nu.

Dölj filter
Visa filter
·
5 produkter
Sortera genom:
Efter pris
Efter storlek
Efter märke
Efter produkttyp
Efter sport
Efter färg
  • BLÅ
  • BRUN
  • GRÅ
  • GUL
  • VIT

Vårt utbud av longboards för nybörjare ger dig mer utrymme att leka runt, tillsammans med den extra stabiliteten och förlåtande utrymmet att göra misstag. Longboard skateboards är den perfekta nybörjarvänliga introduktionen till skatevärlden. Drop-through kommer att hjälpa dig att behålla din balans och erbjuda större stabilitet när du är i processen att lära känna brädan och utforska hur den lätt skateboarden reagerar på dina rörelser. Behöver du en bräda som passar din avancerade åkning och levererar de skarpare svängarna? Kolla in vårt utbud av skateboards och skate skor för den perfekta passformen.

Om du är ute efter en longboard, är brädorna från Oxelo ett utmärkt val, med garanti för kvalitet genom varje twist och sväng. Oxelo longboards erbjuder en bredare hjulbas och oförliknelig glidprestanda för att ge dig den mjuka åkturen du söker. En cruiser skateboard med lägre deck som hjälper dig att skjuta av lätt och njuta av enklare hantering - den bästa longboarden för nybörjare.

Du hittar också mer avancerade cruiser brädor för att hjälpa dig att gå upp i nivå. Våra premium cruiser skateboards sticker ut med proffskomponenter och Tony Hawk godkänd design för att imponera med funktion och utseende. Hitta dina longboards här, oavsett din skicklighetsnivå eller åkstil.

Kolla också in våra waveboards och rullskridskor för fler roliga sätt att ta sig runt!