Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Inget går upp emot en helg i skateparken, och oavsett om det fortfarande är din grej eller du ser tillbaka på din ungdoms glans har vi rätt skateboards för att bejaka din passion. Alla våra skateboards är handplockade av vårt expertteam för sin hållbarhet och stabilitet, så att du kan vara trygg i att din bräda med lätthet hanterar cruising och tricks. Och kolla bara på all coola designer som finns att välja bland!

Dölj filter
Visa filter
·
25 produkter
Sortera genom:
 1. Pris 69 kr
  BTWIN

  Multitool för cykel 100

  (500)
 2. Pris 179 kr
  POWERSLIDE

  8 rullager ABEC 7

  (1)
 3. Pris 49 kr
  OXELO

  Ett par ABEC 5 kullager

  (1)

Vill du cruisa runt stan? Letar du efter en snabbare sätt att ta dig runt? Kanske vill du till slut prova den nya skateboardparken? Oavsett om du är nybörjare eller proffs som lär dig nya trix, har Decathlons Oxelo-märke allt du behöver - både för barn och vuxna - för att komma ut där!

Vi har en bred mängd skateboards, inklusive cruisers, mini-brädor och decks. De har bra hantering, glider lätt medan de väger lite och enkla att hantera. Våra plastbrädor har utmärkt flex och är bra för unga lärlingar! Vi designar också longboards som erbjuder hög stabilitet och bra manövrerbarhet även under svängar, bra för nybörjare! Behöver du lite extra kraft? Våra elskateboards kommer att få dig upp den där kullen på nolltid!

Ingen skater är komplett utan ett par skateboardskor. Tåliga och flexibla, kommer deras sula att ge dig utmärkt grepp på brädan samtidigt som du behåller en bra känsla för den. Var säker i våra tåliga hjälmar och skydd som skyddar dina leder från stora fall och huden från hårda skrap.

Behöver du göra några uppgraderingar? Få nya hjul, hjulfästen, skruvar, grepp eller andra skateboard tillbehör!! Våra komponentdelar är pålitliga så att din bräda kan hänga med dig oavsett vad. Vi har till och med en slidestång att träna på var du än kan ta din skateboard!