Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Ridspön och sporrar

Förstärk och förläng effekten av ditt ben med hjälp av sporrar eller en ridpiska! Denna utrustning är oumbärlig för alla ryttare och finns tillgänglig till väldigt bra priser från Decathlon, online och i våra butiker. Beroende på vilken disciplin du vill fokusera på - hoppning, terräng, dressyr eller allroundträning - välj en piska i lämplig storlek. På så sätt underlättas din användning och du får mer komfort under din ridning.

Dölj filter
Visa filter
·
32 produkter
Sortera genom:

Ridspö och sporrar är en del av ryttarens så kallade "artificiella" hjälpmedel. Deras syfte är att kommunicera med och ge indikationer till hästen eller ponnyn. Hos Decathlon hittar du ett brett utbud av ridspön och sporrar för alla vuxna och barn.

Ett ridspön kan vara användbart från tidig ålder för ponnyridning och kommer säkert att behövas under vissa lektioner. Vi erbjuder ridspön till låga priser från Decathlon och även mer tekniska ridspön och dressyrspön.

Sporrar används av ryttare i alla åldrar! Både i dressyr och hoppning kan sporrar vara ett bra extra hjälpmedel. Då sporrar kan användas för att signalera åt hästen i många ridsportsgrenar, kan det vara bra att lära sig att använda dem tidigt!

Upptäck vårt urval av ridhandskar, ridhjälmar och ridstövlar från Decathlon.