Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Här hos oss hittar du ridbyxor för dam, ridbyxor för herr och ridbyxor för barn. Vi har ett stort utbud av ridbyxor i olika färger, olika funktioner och prisklasser. Från prisvärda, billiga ridbyxor till ridbyxor anpassade för dig som rider oftare och behöver mer funktionalitet. Vi har ett par bra ridbyxor för alla, oavsett om du behöver en helskodd ridbyxa eller knäskodd ridbyxa, ridleggings, eller varma fodrade ridbyxor!

Dölj filter
Visa filter
·
50 produkter
Sortera genom:
 1. Pris 249 kr
  FOUGANZA

  Ridbyxa - 100 - Dam svart

  (85)
 2. Pris 349 kr
  FOUGANZA

  Ridbyxa för tävling - 100 - dam vit

  (11)
 3. Pris 179 kr
  FOUGANZA

  Ridbyxa 100 junior svart

  (84)
 4. Pris 149 kr
  FOUGANZA

  Ridbyxa - 100 - baby marinblå

  (4)
 5. 649 kr
  Pris 349 kr
  -46%
  FOUGANZA

  Ridbyxa helskoning - 580 - Junior ljusbrun

Ridbyxor är bland det första en ryttare köper och ett par bra ridbyxor gör stor skillnad i ryttarens komfort under ridturen. Välj ridbyxor utifrån hur ofta du rider, hur mycket grepp i sadeln du behöver och vilken årstid du kommer att rida i.

Skodd eller skoning är förstärkningen som ridbyxorna har mot sadeln som ger grepp. Helskoning har grepp, till exempel i mocka eller silikon från knäna och runt hela bakdelen av ridbyxan. Knäskoning å andra sidan har bara grepp på insidan av knäna av ridbyxan. Det är helt individuellt vilken en ryttare föredrar, men vanligast är att helskodda ridbyxor används av dressyrryttare och knäskodda ridbyxor av hoppryttare.

När det går mot kallare årstider kan fodrade ridbyxor vara riktigt skönt att ha mot ett par vanliga ridbyxor. En del ridhus kan bli väldigt kalla och även stallen. Höst och vinter kan fodrade ridbyxor göra hela ridturen mycket trevligare!

Ridleggings däremot, är med sitt tunna tyg och ventilerande nätpaneler riktigt sköna att ha när det är varmt. Under sommarens ridläger eller för den som rider mycket ute i soligt väder. Hos oss hittar du både fodrade ridbyxor och ridleggings med helskoning eller knäskoning.

Upptäck vårt urval av ridstövlar och jodhpurs från Decathlon.