Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Ridhjälmen är en viktig del av säkerhetutrustningen vid ridning till häst eller ponny. Vi har ett sortiment som tilltalar alla från både nybörjare till erfarna ryttare.

Dölj filter
Visa filter
·
9 produkter
Sortera genom:

En ridhjälm är utan tvekan ryttarens utrustning nr 1. Det är omöjligt att rida en häst eller en ponny utan att ha satt på sig sin ridhjälm. På Decathlon lämnar vi inget åt slumpen för att ge dig det bästa inom ridhjälmar.

Vi tummar inte på din säkerhet. Det är därför alla Fouganza ridhjälmar uppfyller samma säkerhetsstandarder. Våra krav går längre än de gällande bestämmelserna och alla våra ridhjälmar testas i laboratorium. Självklart arbetar också våra designers med ridhjälmars ergonomi för att säkerställa deras komfort för ryttaren.

Välj din ridhjälm beroende på hur ofta du rider. En tillfällig ryttare vill kanske ha en prisvärd ridhjälm, medan erfarna ryttare kommer att leta efter en bekväm, lätt och ventilerande ridhjälm. Naturligtvis är också en stilren ridhjälm viktig för alla ryttare!

Komfort och säkerhet framför allt! Ju oftare du rider, desto mer kommer du att uppskatta att hålla huvudet svalt! Rider du ofta på häst eller ponny? I alla väder? Intensivt eller avslappnat? Komfort, ventilation och lättheten på din ridhjälm är viktiga urvalskriterier.

Letar du efter en ridhjälm som växer med ditt barn? Upptäck vårt urval av justerbara ridhjälmar med ett hjul baktill på hjälmen. Med hjulet så anpassas ridhjälmen perfekt till storleken på barnets huvud och kan användas i flera år. Perfekt för att spara både naturens resurser och pengar genom att behöva köpa mindre mängd ridutrustning.

Upptäck vårt urval av ridhandskar och ridstövlar från Decathlon.