Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Fotbollar är utan tvekan den viktigaste utrustningen att införskaffa - trots allt blir det inget spel utan den. Bollar finns tillgängliga för vuxna i storlek 5 ned till storlek 1 för de allra minsta som precis börjar. Kipsta har alla slags fotbollar för hobbyspel eller matcher.

Dölj filter
Visa filter
·
55 produkter
Sortera genom:

Fotbollar, det finns i vårt sortiment i dussintals. Vikt, storlek, färger, material, pris, välj din favoritfotboll! Oavsett på vilken nivå du tränar på, kom till Decathlon för att välja en fotboll som passar dig. Nybörjare, avancerad eller expert på din sport, med sitt Kipsta-märke, gör Decathlon det enkelt för dig att välja din nästa fotbollsutrustning och din framtida drömfotboll.

Visste du förresten? Kipsta och Decathlon driver sitt eget övnings- och designcenter, Kipstadium, i norra Frankrike. Det är här våra lag skapar fotbollar för dig med tekniska egenskaper som motsvarar spelarnas behov.

För att välja rätt fotboll, var uppmärksam på dina behov som spelare. Åldern avgör bollstorlek: från storlek 1 för åldrarna 4 och uppåt, till storlek 5 för åldrarna 12 och uppåt. Spelarnivån avgör valet av tillverkningsmetod: maskinsydd för fritidspelande, eller värmeförseglad för perfekt bollkontroll.

Spelar du inomhusfotboll? Hitta bollarna speciellt designade för att spela futsal på Decathlon!